🔥 Ontdek onze eerste Black Friday-acties! 🔥
Gratis verzending Benelux & Frankrijk vanaf €95
Recepten
Benodigdheden
- Kamado
- Cast Iron Pan
- Meat Claws
- Mengkom
Bereiding
- Steek je kamado aan, laat stijgen naar 200°C
- Gebruik de Meat Claws om de oesterzwammen uit elkaar te trekken in dunne reepjes
- Meng de oesterzwammen met goed wat olijfolie en de Spicy Chipotle BBQ Rub
- Pel en versnipper de lookteentjes
- Meng de appelazijn, mosterd, yoghurt en voeg toe aan de rode kool, kruid af met pezo
- Plaats de Cast Iron Pan boven direct vuur en laat de pan warm worden
- Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de oesterzwammen samen met de look
- Voeg na 4 minuten Braai Red Sauce en California Hot Sauce naar smaak toe en bak verder tot alles mooi bruin en krokant is
- Leg wat vegetarische pulled pork tussen het naanbrood en werk af met Gilroy Garlic Barbecue Saus, de rode kool en wat rucola.
Smakelijk!
