🔥 Ontdek hier de gratis BBQ pakketten! 🔥 

 Gratis verzending Benelux & Frankrijk vanaf €95

Recepten

 

Benodigdheden

  • Kamado
  • Cast Iron Pan
  • Meat Claws
  • Mengkom

Ingedriënten

Spicy Vegetarische Pulled Pork (van Oesterzwam) met naanbrood op de bbq

Bereiding

  • Steek je kamado aan, laat stijgen naar 200°C
  • Gebruik de Meat Claws om de oesterzwammen uit elkaar te trekken in dunne reepjes
  • Meng de oesterzwammen met goed wat olijfolie en de Spicy Chipotle BBQ Rub
  • Pel en versnipper de lookteentjes
  • Meng de appelazijn, mosterd, yoghurt en voeg toe aan de rode kool, kruid af met pezo
  • Plaats de Cast Iron Pan boven direct vuur en laat de pan warm worden
  • Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de oesterzwammen samen met de look
  • Voeg na 4 minuten Braai Red Sauce en California Hot Sauce naar smaak toe en bak verder tot alles mooi bruin en krokant is
  • Leg wat vegetarische pulled pork tussen het naanbrood en werk af met Gilroy Garlic Barbecue Saus, de rode kool en wat rucola.

 

Smakelijk!

Je winkelmand