Recepten

 

Benodigdheden:

  • Dutch Oven 7lt
  • Kamado
  • Hitteschilden
  • 4 Baby Back Ribs
  • 6 grote uien
  • BBQ Rub
  • 500 ml tomatenketchup
  • 100 g gerookt spek
  • 50 ml appelazijn
  • 100 ml ahornsiroop
  • 1 theelepel Worchestersaus
  • 1 blik rode bonen
  • 1 blik champignons
  • 1 blik tomaatblokjes

Bereiding:

  • Steek je kamado aan, laat stijgen naar 140°C en plaats de hitteschilden.
  • Verwijder het vlies van de ribben en kruid ze met je favoriete BBQ rub.
  • Smeer bakboter op de binnenkant van de Dutch Oven.
  • Snij de grote uien in plakken en schik de plakken tegen de wand van de Dutch Oven.
  • Plaats de ribben opgerold en rechtop tegen de uien aan.
  • Voeg alle andere ingrediënten toe.
  • Plaats de Dutch Oven op het Accessory Rack en plaats het deksel op de Dutch Oven.
  • Klaar na 3u en heb je de makkelijkste heerlijke ribben ooit op tafel!

Tip! Ideaal voor grote groepen!
Tip! Heerlijk met wat basmati rijst!

 

Smakelijk!

Jan Luts

Je winkelmand