🔥 HERFST DEALS! 🔥
Bereikbaar op +32 13 661 636
Recepten
Benodigdheden:
- Dutch Oven 7lt
- Kamado
- Hitteschilden
- 4 Baby Back Ribs
- 6 grote uien
- BBQ Rub
- 500 ml tomatenketchup
- 100 g gerookt spek
- 50 ml appelazijn
- 100 ml ahornsiroop
- 1 theelepel Worchestersaus
- 1 blik rode bonen
- 1 blik champignons
- 1 blik tomaatblokjes
Bereiding:
- Steek je kamado aan, laat stijgen naar 140°C en plaats de hitteschilden.
- Verwijder het vlies van de ribben en kruid ze met je favoriete BBQ rub.
- Smeer bakboter op de binnenkant van de Dutch Oven.
- Snij de grote uien in plakken en schik de plakken tegen de wand van de Dutch Oven.
- Plaats de ribben opgerold en rechtop tegen de uien aan.
- Voeg alle andere ingrediënten toe.
- Plaats de Dutch Oven op het Accessory Rack en plaats het deksel op de Dutch Oven.
- Klaar na 3u en heb je de makkelijkste heerlijke ribben ooit op tafel!
Tip! Ideaal voor grote groepen!
Tip! Heerlijk met wat basmati rijst!
Smakelijk!
Jan Luts