We ship your Kamado Joe to any location in Europe!
Shipping price upon request.

info@kamadobbq.be

Levering met installatie & tips binnen de 2 werkdagen na ontvangst betaling.

Gratis verzending vanaf 95 euro!
Geldig voor verzendingen naar België, Nederland en Luxemburg

Voor al je vragen bel ons: +32 488 844 345

Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

HOUTVUURSMAAK!

WAT IS HET GEHEIM?

Vlees dat je roostert op een Kamado Joe krijgt een fantastische houtvuursmaak.

Dat komt doordat een keramische BBQ ontworpen is voor het gebruik van houtskoolbrokken. In tegenstelling tot houtskoolbriketten bestaan houtskoolbrokken uit stukjes echt hout. Daarom krijgt je geroosterde voedsel een heerlijke houtvuursmaak, wat bij een gasbarbecue niet het geval is.


BRANDT HETER VOOR MALSER VLEES!

Omdat horeca houtskool van hoge kwaliteit zoals onze 'Peko' houtskool gemaakt wordt uit harde Zuid Afrikaanse acacia, kunnen ze temperaturen opleveren die hoog genoeg zijn om een steak te schroeien. Met houtskoolbrokken in een goed isolerende keramische BBQ gebruik je minder totale hitte, wat betekent dat je vlees malser blijft.

BRANDT LANGER VOOR BETER LANGZAAM GAREN!

Kwalitatieve horeca houtskool zoals onze 'Peko' houtskool brandt langer, omdat de brokken gemaakt zijn van harde Zuid Afrikaans acacia. Bovendien bestaan ze uit een combinatie van snel ontbrandende kleine brokken en lang smeulende grote brokken, waardoor je het voedsel langzaam kunt laten garen bij lage temperatuur (‘low & slow’). Bij gewone houtskool uit de supermarkt krijg je te veel goedkopere kleine brokken en niet genoeg grote brokken.

KOST MINDER PER GEBRUIK.

Kwalitatieve horeca houtskool zoals onze 'Peko' houtskool kost minder per gebruik, want de brokken zijn gemaakt van hardhout, dat heter brandt. Bovendien blijven de grotere brokken langer smeulen. Als je de ventilatieopeningen van de BBQ sluit wanneer je klaar bent, kan je de houtskoolbrokken die nog niet helemaal verbrand zijn de volgende keer opnieuw gebruiken.